Skip to main content
Yay!

Bedankt voor het downloaden van mijn gratis e-book! 🤩

Je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox. Check voor de zekerheid ook even je spamfolder als je niks ziet.

Terwijl je wacht op het e-book wil ik je graag al direct helpen. Ik weet namelijk als geen ander welke grote impact die constante tuut heeft op je slaap, je humeur, je concentratie, je vreugde.

⭐ Ja, je kan opnieuw genieten van rust.

⭐ Ja, die concentratiestoornissen kunnen we verhelpen.

⭐ Ja, je zal opnieuw kunnen slapen ’s nachts.

⭐ Ja, die paniekaanvallen die je nu overvallen zullen verleden tijd worden.

 

Boek een gratis Tuut sessie en ik help je verder op weg!

Boek je gratis Tuut sessie

Je krijgt onmiddellijk toegang tot mijn online agenda. Reserveer rechtstreeks jouw spot. Ik heb maandelijks plaats voor 10 gratis Tuut sessies.

 

"You don't have to see the whole staircase, just take the first step."

Martin Luther King

Mijn weg

Mijn weg naar het werkelijk leven met tinnitus is er eentje van vallen en opstaan geweest. Eentje van telkens weer zoeken naar effectieve oplossingen. De grote doorbraak kwam er toen ik alle puzzelstukjes begon samen te leggen en zo opnieuw controle kreeg over mijn leven. Ik heb de ware kracht van mijn brein ontdekt, weet als geen ander hoe ik mijn tinnitus op de achtergrond kan krijgen en heb dagelijkse routines ontwikkeld die van mij een energiek, gelukkig en voldaan mens maken. Nu heb ik alle tools in handen om op een gezonde manier met mijn tinnitus om te gaan.

Mijn visie

Er is geen wondermiddel of verlossingspil om tinnitus te genezen. En het alomgekende advies van artsen “je moet ermee leren leven” is al even waardeloos. Wat moet je daar dan concreet mee?

Tinnitus is het resultaat van overprikkeling in je hersenen, waardoor je gehoorzenuwen onjuiste info doorgeven aan de auditieve cortex en er een pieptoon gehoord wordt. Paradoxaal genoeg zijn het net ook je hersenen die de oplossing zijn en verlossing zullen bieden. Tinnitus is een symptoom, geen ziekte.

Ik leer jou hoe je je eigen brein inzet zodat ook jij die strijdbijl kan begraven en je, ondanks de oorsuizen, opnieuw een gelukkig leven kan leiden.

Volg je mij al?